Verzendvoorwaarden kosten en levering

Uw bestelling wordt naar het door u opgegeven adres verzonden. Zodra uw bestelling onderweg is krijgt u van ons een bevestigingsmailtje met een track en trace code om uw pakje te kunnen volgen.

Leveringen:

-Via PostNL, Brizjied Fashion streeft ernaar om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de betaling per bank te leveren, spoed is in overleg mogelijk!
Ook kunt u kiezen voor pakje gemak, dit vult u in bij het afleverardes, wel ook uw eigen adres opgeven bij factuuradres.
Let op de werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten!

-Zelf afhalen aan de Punterdiep 10 te Zwolle in Nederland. Let op! U dient wel eerst het overeengekomen bedrag over te maken op de opgegeven bankrekening, pas daarna wordt namelijk de kleding voor u op maat gemaakt. In dit geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht

Let op! PostNL bezorgt de brievenbuspakketjes niet meer de volgende dag, maar houden nu een marge aan van 4 à 5 werkdagen. Een pakket wordt nog wel binnen 2 dagen bezorgt.

Verzendkosten Nederland:

-Bij vooruitbetaling per bank zullen de verzendkosten conform zijn aan de tarieven van PostNL, deze zijn afhankelijk van het gewicht van het pakje/pakket

Verzendkosten België, Duitsland, en overige Europese landen:

-Bij vooruitbetaling per bank zullen de verzendkosten conform zijn aan de tarieven van PostNL, deze zijn afhankelijk van het gewicht van het pakje/pakket

-Bestellingen naar het buitenland gaan eveneens alleen onder vooruitbetaling

-Alle persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandelt

-Kleding kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, als het eventueel niet goed past wordt het gratis voor u passend gemaakt, of kan na goed overleg misschien geruild worden tegen een ander artikelen, of voor een tegoedbon (zie ook ruilen). Want houd u er rekening mee dat de kleding na opdracht en betaling speciaal voor u gemaakt wordt!
!Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. In het geval dat u niet uw maten vooraf heeft opgenomen kunnen de herstelwerkzaamheden aan u in rekening worden gebracht. Voor informatie over de maten gaat u naar de maattabel.

-Wij geven geen geld terug

-Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig

-Brizjied Fashion is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade door (het gebruik van) de artikelen (geleverd en) verkocht door Brizjied Fashion. Voor het verzorgen van de artikelen verwijzen wij u naar de wasvoorschriften op de site van Brizjied Fashion. Zo is Brizjied Fashion evenmin aansprakelijk noch verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL

-Brizjied Fashion streeft ernaar de bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden, behoudens in geval een artikel niet voorradig is. Indien een artikel, of produkten(zoals stoffen) die nodig zijn voor de vervaardiging niet voorradig is/zijn wordt u daarvan via een e-mail op de hoogte gesteld. Indien er produkten, zoals stoffen, besteld moeten worden voor uw artikel kan de levertijd ongeveer 2 weken langer duren.

-U ontvangt een bevestiging per e-mail op het moment dat uw bestelling verzonden wordt.

-Wanneer u de artikelen voor een bepaalde datum nodig heeft, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Brizjied Fashion in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Brizjied Fashion gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaadbaar zou zijn. 

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel