Voordelen bij Brizjied

-Persoonlijk contact, wanneer u vragen heeft zal Brizjied u altijd zo goed en zo snel mogelijk proberen te helpen. In ieder geval zal zij uw vragen binnen 24 uur beantwoorden, maar meestal al veel eerder. In verband met de werkzaamheden in het atelier gelieve via e-mail contact op te nemen. Brizjied werkt alleen en er is geen telefoniste om de telefoon te beantwoorden.

-Snelle levering, nadat de betaling bij ons op de rekening staat doet Brizjied haar best om binnen 14 werkdagen de bestelling te leveren. Soms komt het voor dat er in 1 week zoveel bestellingen zijn binnen gekomen dat het onmogelijk is om binnen 15 werkdagen te leveren, maar Brizjied zal altijd haar best doen om zo snel mogelijk te leveren. Spoed is in overleg mogelijk, de toeslag hiervoor is 25% over het totaal bedrag.

-Veel stoffen op voorraad, keuze uit heel veel kleuren, wel 50 kleuren stretch lak en bijna 50 kleuren stretch leer, ook lycra en fluweel is er in vele kleuren. Kunt u de stof of kleur die u wenst toch niet vinden op de site kunt u altijd even contact opnemen.

-Mooie kwaliteits stoffen, die heerlijk dragen en na wassen op 30 graden mooi blijven!

-Het artikel wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, of je nu maat xs of maat xxxl hebt (zie hiervoor de maattabel op onze site). Of geef je maten door wanneer deze er niet bij staan, dit kan tijdens uw bestelling bij opmerkingen. En wanneer het dan toch niet past wordt dit gratis voor u vermaakt! Dus bent u verzekerd van altijd een goed passend kledingstuk in uw eigen maat!

-Een artikel op onze site gezien; bijvoorbeeld een korte top maar u wilt liever een lange top dan is dat geen probleem, geef dit door via het contactformlier of via e-mail: brizjied@hotmail.com. Ook uw eigen idee kunt u bij Brizjied laten maken!

-Privacy waarborg

-Discrete verzending

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel