Voowaarden retourneren en garantie

Ieder artikel wordt met veel overgave en toewijding 100% met de hand gemaakt door Brizjied Fashion. Na bestelling/betaling gaat Brizjied voor u aan het werk om het artikel voor u te maken, volgens de gegevens die u opgeeft, zoals de maten de kleuren en de materialen.
Het kan voorkomen dat artikelen naderhand passend moeten worden gemaakt. Zo kan Brizjied Fashion een garantie voor perfecte pasvorm bieden, deze aanpassingen zal Brizjied Fashion gratis voor u doen.

Mocht u toch niet tevreden zijn laat u dit dan zo snel mogelijk weten aan Brizjied Fashion (in ieder geval binnen 14 dagen). Gebreken ontstaan door slijtage en/of ondeugdelijk gebruik en aanmerkelijk de schuld van de klant vallen niet onder de garantie. Elk artikel wordt met de hand vervaardigd, daarom kunnen er onderlinge verschillen zijn, zowel in kleur als materiaal.

Voorwaarden ruilen

 

U kan een artikel/en binnen 14 werkdagen na ontvangst terug sturen om te laten aanpassen, laat u ons dit dan wel even weten via een e-mail naar brizjied@hotmail.com of via telefonisch contact op nummer 06-14025175. Dit dient u te doen voordat u iets retour zendt.

Let wel dat alle artikelen 100% met de hand worden gemaakt en ontworpen door Brizjied Fashion.
De kleding pas na uw bestelling en betaling speciaal voor u wordt gemaakt! Wij houden geen voorraad van kleding, maar hebben enkel alleen de stoffen op voorraad. 

U dient dan het artikel/en terug te zenden naar Brizjied Fashion, Punterdiep 10, 8032TV te Zwolle. Houdt u er rekening mee dat de verzendkosten voor uw rekening zijn.

U heeft geen recht om te ruilen/retourneren wanneer

-producten waarvan de prijs is gebonden aan schommelingen op de financiële markt waarop Brizjied Fashion geen invloed heeft.

-het artikel voor u op maat is gemaakt, let op! Alle artikelen bij Brizjied Fashion worden na bestelling/betaling speciaal voor u gemaakt, aan de hand van de door u opgegeven maten, kleuren en materiaal keuze.
!Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. In het geval dat u niet uw maten vooraf heeft opgenomen kunnen de herstelwerkzaamheden aan u in rekening worden gebracht. Voor informatie over de maten gaat u naar de maattabel.

-diensten die met uw instemming zijn uitgevoerd, zoals bestelling van stoffen of voorwerk uitgevoerd aan uw artikel/en, voordat de termijn van 14 werkdagen is verstreken

-de kleding gedragen is

-u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen/repareren

Voorwaarden annuleren

U kunt uw bestelling conform de wet koop op afstand, zonder boete of opgaaf van redenen binnen 24uur annuleren, mits deze nog niet verzonden is. U dient dit te melden per e-mail aan brizjied@hotmail.com

Indien een retourzending niet voldoende gefrankeerd is, te laat verzonden of op een andere manier niet voldoet aan onze voorwaarden wordt het pakje/pakket niet geaccepteerd door Brizjied Fashion.

Meer weten over de voorwaarden van maatkleding ga naar de site van www.consuwijzer.nl en zoek op maatwerk

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel