Wasvoorschriften

De meeste stretch materialen kunnen niet tegen temperaturen boven de 30 graden celsius. Ons advies is dan ook om de kleding niet boven de 30 graden celsius te wassen.

Advies wanneer u de kleding heeft ontvangen en gepast en alles is goed, om het eerst even te wassen. Vele handen hebben de stoffen al aangeraakt en vaak worden stoffen ook ingespoten met chemicaliën, daarbij gebruik ik bij het maken van de kleding olie, zodat de stof beter onder de naaimachine doorgaat. Dus eerst even de wasmachine in en op 30 graden wassen.

Na het dragen van uw kleding altijd even wassen in de wasmachine op 30 graden om eventueel zweet en ander vuil eruit te spoelen. Zo behoud je het langst plezier van je kleding.

De lak - , imitatie leren en lycra kleding niet op de hand wassen en laat gekleurde artikelen niet in water weken, dan is de kans namelijk groot dat de kleuren doorlopen.

Bij fijne materialen (zoals tule of kant) kan je het beste een waszakje of b.v. een kussensloop gebruiken.

Droog de artikelen niet in een droogtrommel, niet bleken en ook niet chemich laten reinigen.
Wel kan je de stoffen strijken aan de achterzijde, leg op de stof een licht vochtige katoenen doek en zet de strijkbout op wolstand.

Let op met lak- en imitatie leren kleding waarin verschillende kleuren zijn verwerkt, kans op afgifte van de ene op de andere kleur is erg groot, hang bij voorkeur de kleding aan een hanger met bijvoorbeeld een plastic- of speciale kledingzak eroverheen, zodat de kleuren niet aangetast kunnen worden.

Kleding of asseccoires voorzien van kettingen/metaal altijd in een waszak wassen in verband met beschadiging van andere kleding of van de wasmachine zelf

Voor een uitgebreide uitleg over de verzorging van al je clubwear kan je naar de blog van Brizjied fashion De beste wastips voor je clubwear

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel