Promotie en evenementen kleding
Steeds meer bedrijven laten hun promotiekleding maken en ontwerpen bij Brizjied Fashion

Klik hier voor de portfolio van Brizjied Fashion

Uw bedrijf in de spotlights zetten bij een beurs of evenement? Een onvergetelijke indruk achterlaten? Laat dan uw promo pakken ontwerpen en maken door Brizjied Fashion! Bij Brizjied bent u verzekerd van goede kwaliteit en super pasvorm, want alles wordt in eigen atelier speciaal voor u gemaakt.

Uw eigen logo laten drukken op de kleding, ook dit kan Brizjied Fashion voor u verzorgen! Een logo laten drukken kan al vanaf 25,00 euro, incl.21%BTW. (wij rekenen geen instelkosten!) Er zijn meerdere mogelijkheden betreft modellen en kleuren voor uw promo kleding. Op onze site kunt u kiezen uit talloze kledingstukken en kleuren die eventueel geschikt kunnen zijn voor uw promo kleding, zoals catsuits, leggings, jurkjes, topjes en rokjes.

Keuze uit vele materialen
Ook is er keuze uit vele materialen, zoals lycra, stretch-lak, imitatie-leer, metallic-stoffen, katoen, enz. De standaard maten voor modellen is meestal een S (small) maat 36. Alle kleding wordt op maat gemaakt voor ieder model afzonderlijk. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden. Alle kleding op deze site worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier! Onze kleding wordt dus niet ingekocht in b.v. China, vaak is deze kleding te kort voor de Europese vrouw/man en zijn van een mindere kwaliteit.

De stoffen die wij gebruiken zijn van mooie en goede kwaliteit en dragen comfortabel voor de modellen. Het is natuurlijk belangrijk dat zij zich zeker voelen in uw promo-kleding.
Anders dan bij latex kunnen de lycra, de stretch-lak en imitatie leer eenvoudig in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. De stoffen behouden hun pasvorm ook na vele wasbeurten. Stretch lak en imitatie leer hebben als bijkomend voordeel dat ze een corrigerende werking hebben, waardoor niet ieder bobbeltje zichtbaar is.

  • Aan leverspecificaties voor uw logo zijn: een jpeg bestand, deze kunt u sturen naar brizjied@hotmail.com
  • Spoed is in overleg mogelijk!
  • Brizjied Fashion kan u tevens in contact brengen met betrouwbare en professionele event-bureaus.
  • Bij grotere afname is een kwantumkorting bespreekbaar!

    Neem contact op via het contact formulier of brizjied@hotmail.com of 06-14025175, in verband met de werkzaamheden kunt u het beste een mail sturen, deze beantwoorden wij altijd heel snel!Voor de portfolio van Brizjied Fashion klikt u hier portfolio of boven op de banner en u ziet welke bedrijven u al voor gingen met onze promotionele kleding.


 

© 2007 - 2023 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel