Veel gestelde vragen

- Hoe lang duurt het voordat ik het bestelde artikel in huis heb?

Normaal gesproken duurt het 15 werkdagen om het artikel te leveren, houd er rekening mee dat Brizjied zaterdag en zon- en feestdagen gesloten is. Soms kan het helaas toch langer duren, dan neemt Brizjied hierover contact met u op via de mail. Heeft u spoed dan kunnen we in overleg kijken of het mogelijk is dat u het artikel tijdig in huis heeft, de toeslag hiervoor is 25% over het totaal bedrag.

- Wat zijn de verzendopties?
U vult bij factuuradres uw eigen adres in en bij afleveradres vult u in waar het daadwerkelijk heen gestuurd moet worden. Normaal versturen wij via PostNL, wanneer u kiest voor Pakje gemak vult u bij het afleveradres de gegevens in van de afhaal locatie waar u het pakje wilt afhalen. Bij uitzondering kunnen wij ook via DHL versturen.
Zodra uw bestelling onderweg is krijgt uw van ons een bevestigingmailtje met een track en trace code om het pakje te kunnen volgen.

 

- Kan ik langskomen om maten op te laten nemen?
Via de maattabel kunt u eenvoudig zelf uw maten opmeten. De laatste jaren hebben wij gezien dat dat goed werkt en veel minder tijd kost. Als de kleding dan toch niet goed past hebben we contact via e-mail en wordt het gratis voor u aangepast. U heeft garantie op een goed passend kledingstuk!

- Is alle kleding/accessoires op de site zelf ontworpen en gemaakt?   
Alle artikelen op deze site zijn 100% met de hand gemaakt en ontworpen door Brizjied. Aan het einde van uw bestelling kunt u bij opmerkingen extra's kwijt omtrent uw maat of ontwerp. Deze worden dan meegenomen bij het maken van uw kleding.

- Kan ik de kleding/accessoires ruilen of retourneren?
Alle kleding/accessoires wordt/worden pas na bestelling en betaling voor u gemaakt! Er is geen kleding/accessoires op voorraad, wel vele stoffen. Dit is dan ook de reden waarom wij niet ruilen of retourneren, de kleding wordt door Brizjied speciaal voor u gemaakt. Zie verder hiervoor Garantie, ruilen en annuleren 

- Kan ik een eigen ontwerp laten maken?
Ja dat kan, vaak komt een eigen ontwerp qua prijs overeen met een artikel op de website en kunt u in overleg met Brizjied via dit artikel de bestelling plaatsen en veilig met de door u gewenste betaal optie betalen. Via e-mail overleggen we over de te ontwerpen kleding.
 
- Wanneer de kleding niet past wordt dit gratis voor u aangepast,
hierover hoeft u zich geen zorgen te maken, Brizjied zorgt ervoor dat het passend wordt gemaakt! Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. In het geval dat u niet uw maten vooraf heeft opgenomen kunnen de herstelwerkzaamheden aan u in rekening worden gebracht. Voor informatie over de maten gaat u naar de maattabel.   

- Hoe vallen de kledingmaten?
Deze vallen "normaal", u hoeft geen maat groter of kleiner te bestellen. Tevens kunt u bij de maattabel kijken of de gebruikte maten voor u kloppen. Ook staat hier hoe u uw eigen maten opmeet, deze kunt u doorgeven tijdens uw bestelling bij opmerkingen. Voor de broeken en de lengte van de broekspijpen gebruiken wij de Amerikaanse jeans maat, zoals b.v. W32(dit is de bandomvang) en L32(dit is de binnenbeenlnegte)

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel