Veel gestelde vragen

- Hoe lang duurt het voordat ik het bestelde artikel in huis heb?

  Normaal gesproken proberen wij binnen 14 werkdagen het artikel te leveren, houd er rekening mee dat wij zaterdag en zon- en feestdagen gesloten zijn. Soms kan het helaas toch langer duren, dan nemen wij hierover via de mail contact met u op. Heeft u spoed dan kunt u dit aan ons doorgeven en zullen wij kijken of het mogelijk is dat u het artikel tijdig in huis heeft.

- Wat zijn de verzendopties?
 
U vult bij factuuradres uw eigen adres in en bij afleveradres vult u in waar het daad werkelijk heen gestuurd moet worden. Normaal versturen wij via PostNL, wanneer u kiest voor Pakje gemak vult u bij het afleveradres de gegevens in van de afhaal locatie waar u het pakje wilt afhalen. Bij uitzondering kunnen wij ook verzenden via DHL.

- Kan ik langskomen om maten op te laten nemen?
  Via de maattabel kunt u eenvoudig zelf uw maten opmeten, de laatste jaren hebben wij gezien dat dat goed werkt en veel minder tijd kost. Wij hebben dan contact via e-mail. Natuurlijk met de garantie dat wanneer het niet goed past dit gratis voor u wordt aangepast!

- Is alle kleding/accessoires op de site zelf ontworpen en gemaakt?   
  Alle artikelen op deze site zijn 100% met de hand gemaakt en ontworpen door Brizjied. Aan het einde van uw bestelling kunt u bij opmerkingen extra's kwijt omtrent uw maat of ontwerp. Wij nemen deze dan mee bij het maken van uw kleding.

- Kan ik de kleding/accessoires ruilen of retourneren?
 
Alle kleding/accessoires wordt/worden pas na bestelling en betaling voor u gemaakt! Wij hebben geen kleding/accessoires op
  voorraad, wel vele stoffen. Dit is dan ook de reden waarom wij niet ruilen of retourneren, de kleding wordt door ons speciaal voor u gemaakt. Zie verder hiervoor Garantie, ruilen en annuleren 

- Kan ik een eigen ontwerp laten maken?
  Ja dat kan, vaak komt een eigen ontwerp qua prijs overeen met een artikel op de website en kunt u in overleg met ons via dit artikel de bestelling plaatsen en veilig met de door u gewenste betaal optie betalen. Via e-mail overleggen we de te ontwerpen kleding.
 
- Wanneer de kleding niet past wordt dit gratis voor u aangepast,
hierover hoeft u zich geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat het passend wordt gemaakt! Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. In het geval dat u niet uw maten vooraf heeft opgenomen kunnen de herstelwerkzaamheden aan u in rekening worden gebracht. Voor informatie over de maten gaat u naar de maattabel.   

- Hoe vallen de kledingmaten?
  Deze vallen normaal bij ons, u hoeft geen maat groter of kleiner te bestellen. Tevens kunt u bij de maattabel kijken of de gebruikte maten voor u kloppen. Ook staat hier hoe u uw eigen maten opmeet, deze kunt u aan ons doorgeven tijdens uw bestelling
  bij opmerkingen. Voor de lengte van de broekspijpen gebruiken wij de Amerikaanse jeans maat, zoals b.v. L32

© 2007 - 2022 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel