Voorwaarden betalen

Veilig online betalen

 

U heeft verschillende mogelijkheden om te betalen
Tijdens uw bestelling kunt u bij afrekenen kiezen uit een aantal opties, alle betalings opties zijn voor u als klant bij ons gratis!

-Vooruitbetaling; u maakt het bedrag van uw bestelling over middels een overboeking via uw bank- of girorekening. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. Houdt u er rekening mee dat een overboeking enige werkdagen kan duren voordat wij het ontvangen hebben. Een betaling via online bankieren gaat het snelst. Rabobank Zwolle, IBAN nummer: NL81RABO0160798892 ten name van Backers. BIC Nummer: RABONL2U

-Via Ideal; u maakt het bedrag van uw bestelling over via Ideal. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. De betalingen via ideal zijn gratis!

-Via Paypal; u maakt het bedrag van uw bestelling over via Paypal, u kunt hier kiezen voor verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder Paypal, mastercard of Visa. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. De betalingen via Paypal zijn gratis!

-Via Bancontact (Mister Cash); u maakt het bedrag van uw bestelling over via Bancontact (Mister Cash). Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. De betalingen via Mister Cash zijn gratis!

-Via Belfius; u maakt het bedrag van uw bestellins over via Belfius. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. De betalingen via Belfius zijn gratis!

-Via Sofort banking; u maakt het bedrag van uw bestelling over via Sofort banking. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling op maat gemaakt en verzonden. De betalingen via Sofort banking zijn gratis!

-U kunt uw artikel/en ophalen op het adres Punterdiep 10 te Zwolle. Let op! De artikelen worden pas voor u op maat gemaakt nadat de betaling is ontvangen. Wanneer u de artikelen zelf ophaalt worden er uiteraard geen verzendkosten berekend.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Brizjied Fashion is niet verantwoordelijk voor druk- en of zetfouten op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Brizjied Fashion is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

Bestellen

Wanneer u uw gegevens, naam, adres, woonplaats heeft ingevuld en aangegeven heeft welk artikel/en u wilt en dit via e-mail of telefonisch contact aan Brizjied Fashion heeft doorgegeven is de bestelling/overeenkomst met Brizjied Fashion een feit. U ontvangt van Brizjied Fashion een bevestiging met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten van uw bestelling via uw opgegeven e-mail adres.

U dient ervoor te zorgen dat uw gegevens waaronder e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer volledig, correct en actueel zijn. Tevens dient u te garanderen wettelijk bevoegd te zijn om op enige wijze gebruik te maken van de website van Brizjied Fashion.

Elke bestelling wordt pas gemaakt en geleverd na betaling!

!Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. In het geval dat u niet uw maten vooraf heeft opgenomen kunnen de herstelwerkzaamheden aan u in rekening worden gebracht. Voor alle informatie over de maten gaat u naar de maattabel.

-Brizjied Fashion streeft ernaar de bestelling binnen 15 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden, behoudens in geval een artikel niet voorradig is. Indien een artikel, of produkten(zoals stoffen) die nodig zijn voor de vervaardiging niet voorradig is/zijn wordt u daarvan via een e-mail op de hoogte gesteld. Indien er produkten, zoals stoffen, besteld moeten worden voor uw artikel kan de levertijd ongeveer 2 weken langer duren.

-Let op! Levertijd is 15 werkdagen, zaterdag en zon-en feestdagen zijn wij gesloten.

-Wanneer u de artikelen voor een bepaalde datum nodig heeft, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden

De betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling niet binnen deze 14 dagen door Brizjied Fashion is ontvangen, ontvangt u éénmalig per e-mail een betalingsherrinnering. Vervolgens heeft u 5 dagen de tijd om alsnog de betaling in orde te maken. Indien de bestelling binnen deze gestelde termijn niet ontvangen is door Brizjied Fashion, wordt de bestelling geannuleerd.

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel