Delfts blauw hem & haar & meer
Delfts blauw hem & haar & meer Delfts blauw is een soort aardewerk met een blauwe decoratie, deze wordt officieel in Delft vervaardigd. Het is ontstaan aan het einde van de 16e eeuw als goedkoop alternatief voor het blauw-witte Chinese porselein. En werd toendertijd erg populair.
Leuk voor speciale gelegenheden die in het teken van Holland staan, zoals feesten of beurzen!
Er is Delfts blauwe kleding voor hem en voor haar en een categorie meer Delfts blauw, hierin staan artikelen die leuk zijn  als bijvoorbeeld een relatiegeschenk, zo maar als een leuk kadootje of als kraamkado.
Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt in ons eigen atelier. Klik hier voor de ►maattabel, wanneer het na ontvangst toch niet goed zit, passen wij het gratis voor u aan. Let op dat u vooraf uw maten opneemt, zodat er niet onnodig herstelwerk gedaan hoeft te worden. U heeft dus garantie op een goed passend kledingstuk!
Ook de artikelen in de categorie meer Delfts blauw worden na bestelling speciaal voor u gemaakt. Bestel eenvoudig uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor uzelf maken.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.hollandjurkje009.jpgdiane.jpg  p9014396[1].jpgcolberthollandjurk.jpg   
                                    

                                    

 

                                                  

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel