Kleuren stretch lak

Hier vind u alle kleuren stretch lak/pvc/vinyl, waarvan u uw kleding kunt laten maken bij Brizjied Fashion. Klik op de foto's om de kleuren beter te kunnen bekijken.
Let op we verkopen de lak niet per meter! De stoffen zijn op voorraad voor de klanten die hun kleding bij Brizjied laten maken.

Vele kleuren lak zijn zowel verkrijgbaar met rek naar 2 kanten (in de breedte) en met rek naar 4 kanten (in de breedte en in de lengte). Bij Brizjied heeft zo goed als alle lak rek naar 4 kanten, 4-way.
De meeste lak stoffen koop ik in Amerika en wel bij meerdere leveranciers, dit omdat iedere leverancier weer andere kleuren in zijn assortiment heeft.
De ene lakstof is net wat dikker en/of net wat rekbaarder dan de andere, maar allemaal van een zeer mooie en goede kwaliteit!
Het verschil in dikte en/of rekbaarheid zal te maken hebben met het feit dat iedere fabrikant op zijn eigen wijze de stoffen fabriceert.
De lak is gemaakt van 90% polyester, 10% spandex en een polyurathaan coating.
De lak is gedrukt op een lycra laag (lycra wordt gebruikt voor onder andere badkleding), waardoor de lak rek heeft en zacht aan voelt op de huid. De lak stoffen zijn wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Voor meer info over wasadvies en behandeling van de stoffen gaat u naar wasvoorschriften.

Laat een mooie bodysuit, catsuit of broek voor u zelf op maat maken bij Brizjied Fashion.

Brizjied Fashion is altijd op zoek naar de mooiste kleuren en de mooiste kwaliteiten. Soms wisselen de kleuren die te verkrijgen zijn, daarom kunt u ons altijd vragen om een kleur die niet in onze kleuren lijst staat. Wij gaan dan met alle plezier voor u op zoek.
Dit telt natuurlijk ook voor al onze andere stoffen zoals, de lycra, metallic spandex, stretch imitaitie leer, enzevoort.


Klik op de foto's hieronder voor uitvergroting!

per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 68 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel