Kleuren stretch lak
   
Hier vind u alle kleuren lak/pvc/vinyl die u bij ons kunt bestellen. We verkopen de lak niet per meter! De stoffen zijn op voorraad voor de klanten die hun kleding bij Brizjied laten maken. Vele kleuren lak zijn zowel te verkrijgen met rek naar 2 kanten in de breedte en met rek naar 4 kanten rek in de breedte en in de lengte. De lak wordt vervaardigd in de USA en is van hoge kwaliteit. De lak is gemaakt van 90% polyester, 10% spandex en een polyurathaan coating.
De lak is gedrukt op een lycra laag (lycra wordt gebruikt voor onder andere badkleding), waardoor de lak rek heeft en zacht aan voelt op de huid.
Een aantal kleuren zijn alleen met rek maar naar 2 kanten te verkrijgen. Sommige van deze lak soorten zijn qua kleur super, maar zijn in kwaliteit wat minder. In dit geval moet je dan echt voor de kleur gaan.
Voor bepaalde kleding is het mooier wanneer de stof naar 4 kanten rekt, zoals bodysuits en catsuits, maar voor bijvoorbeeld broeken maakt het niet uit als de stof maar naar 2 kanten mee rekt of helemaal geen rek heeft.
Brizjied Fashion is altijd op zoek naar de mooiste kleuren en de mooiste kwaliteiten. Soms wisselen de kleuren die te verkrijgen zijn, daarom kunt u ons altijd vragen om een kleur die niet in onze kleuren lijst staat. Wij gaan dan met alle plezier voor u op zoek.
Dit telt natuurlijk ook voor al onze andere stoffen zoals, de lycra, metallic spandex, stretch imitaitie leer, enzevoort.

Klik op de foto's voor uitvergroting!
 

per pagina
per pagina
© 2007 - 2021 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel