Dresscode B.I.T.C.H., Wasteland, Toxic, Kinky paradise, enz.

Artikel 9 van 9

Dresscode B.I.T.C.H., Wasteland, Toxic, Kinky paradise, enz.
Dresscode B.I.T.C.H., Wastelandland, Toxic, Kinky paradies, enz. Er zijn veel soorten erotisch getinte party's zoals B.I.T.C.H., Wasteland, Toxic, Dominatrix, Kinky paradise, Crazyland, I love kinky, Fetishdreamz, Secret Underground, Little Sins, Madame Homard, Boudoir Bizarre, enzevoort.
Deze party's hebben 1 ding gemeen en dat is respect voor elkaar. Wat is er nu mooier dan jezelf kunnen zijn en geaccepteerd worden met al je unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en je fetishes.


Verder is er altijd een deurbeleid, wat o.a. inhoud dat ze streng controleren op de kledingvoorschriften die zij voor ogen hebben. Vaak is het ook zo dat de man niet alleen naar binnen mag, een vrouw en koppeltjes zijn wel toegestaan.

Kledingvoorschriften zijn heel strict en daar wordt niet van afgeweken, pas als de doorbitch je doorgang geeft mag je naar binnen (dat is meestal na de kaartcontrole). Over het algemeen is de dresscode voor fetish party's:  Lak, leer, rubber, latex, metaal, pvc, cross dress, burlesque en PU leer (imtatie leer), de kleding mag voor slechts 10% uit "gewone" stof bestaan.

De lakkleding en imitatie leren kleding van Brizjied Fashion is toegestaan bij de fetish party's zoals,
B.I.T.C.H. Wasteland, Toxic, Dominatrix, Kinky paradise, enzevoort.
 

Vaak is er verwarring over bepaalde outfits en stoffen, zoals de wetlook stof, dit is een mooie glanzende stof maar voldoet niet aan de dresscode van fetish party's. Sexy lingerie van stof en/of kant is ook niet toegestaan. Ook de netstoffen zijn niet toegestaan, hoewel deze erg sexy en doorschijnend zijn. Dan de outfits zoals burlesque en uniformen, wanneer deze uit "gewone" stoffen bestaan wordt je niet toegelaten op deze party's.

Het verschil tussen rode lak en wetlook.
De rode lak (hieronder) is egaal van structuur en hoog glanzend.
         
De rode wetlook (hieronder) heeft duidelijk een "stof" structuur, je ziet de weving van de stof.
 
                                                  

B.I.T.C.H.: de dresscode is lak, leer, rubber, latex, metaal en PU leer. Doorbitch Tido geeft de doorslag of je wordt toegelaten. Bij twijfel over je outfit kan je mailen naar doorbitch Tido:
tido-asser@hotmail.com
Wil je up to date blijven over alle ins en outs, dan is het misschien leuk om lid te worden van facebook Crazyland.

 

Wasteland: de dresscode is fetish glamour, lak, leer, rubber, latex, metaal, PU leer, fetish goth en steampunk, bodyart, baroque en uniforms, crossdress, medical. Ook hier zal de doorbitch de doorslag geven of je wordt toegelaten. Bij Wasteland moedigen ze je aan om je creativiteit en fantasie uit te buiten. Kijk voor inspiratie en ideeën op InstagramPinterest of op Facebook.

Toxic: de dresscode is eveneens lak, leer, rubber, latex, maar ook full-gothic, crossdress en burlesque, kettingen (metaal) en veren zijn ook toegestaan. De doorbitch van Toxic is streng maar rechtvaardig. Toxic heeft ook een facebookpagina die leuk is om te volgen en om te spreken met andere liefhebbers.

Deze pagina wordt nog aangevuld!

© 2007 - 2024 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel