Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar
Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar altijd op maat gemaakt! De kwaliteit van zowel mijn stoffen is belangrijk als wel de kwaliteit van de afwerking van de op maat gemaakte kleding. Met zorg selecteer ik de stoffen die voor het maken van de kleding gebruikt worden. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, dat is mede het leuke van mijn beroep. Als u Brizjied Fashion een mail stuurt zal ik altijd proberen zo snel mogelijk te reageren. Soms lukt dat binnen een half uur, soms duurt het wat langer. Het kan gebeuren dat uw mail in mijn spambox terecht is gekomen. Als het te lang duurt voordat u bericht van mij ontvangt schroom dan niet om mij nogmaals een e-mail (brizjied@hotmail.com) te sturen.

Niet alleen de dames hebben veel keuze opties, maar ook aan de heren is volop aandacht besteed betreft de lak-pvc- kleding. Vaak ben ik aan het nadenken over nieuwe creaties en ideeën. Door drukte komt het er niet altijd van, maar zodra ik een gaatje zie probeer ik mijn ideeën ten uitvoer te brengen. Daar wordt ik altijd vrolijk van. Helemaal wanneer ik met modellen de nieuwe kleding kan vastleggen op de gevoelige plaat.

Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar altijd op maat gemaakt

Exclusief voor u zelf

Bestel eenvoudig uit de collectie of laat uw eigen idee exclusief voor u zelf maken. Regelmatig krijg ik de vraag om een bepaald kledingstuk na te maken. U stuurt uw favoriete kledingstuk naar mij toe ik maak daar dan een mooi nieuw exemplaar van. Van de stof die u wenst, in de kleur die u wenst. Dit kan ook als u iets moois heeft gezien op internet, u stuurt mij de foto door, dan bekijk ik of ik het kan namaken.

Wat ook leuk is is om de kleding op elkaar af te stemmen. Ieder kiest het kledingstuk dat hij of zij wenst en laat het dan in bijvoorbeeld dezelfde kleuren maken met dezelfde details en eventueel accessoires.

Maattabel Op de site staat een maattabel waar uitgelegd wordt hoe u uw maten zelf kan opmeten. Tijdens uw bestelling kiest u de maat die het dichtst bij uw eigen maat ligt. Bij opmerkingen schrijft u uw exacte maten, mochten deze afwijken van de standaard maten. Al jaren werk ik op deze manier wat super goed gaat. Mocht het dan toch niet goed passen wordt het gratis voor u aangepast.
Soms willen klanten liever langskomen om de maten door mij te laten opmeten. Ik begrijp dat best, maar het kost mij veel tijd om een afspraak in te plannen en vaak loopt een kwartiertje opmeten uit in ruim een uur. Niet dat ik dat niet gezellig vind, maar de uren op een dag zijn schaars voor mij. Het maken van kleding is een intensief proces dat niet zo eventjes gedaan is.
Het zelf opmeten is echt niet zo lastig als het lijkt, lees rustig de uitleg door hoe u dit moet doen. Ook hoeft u niet bang te zijn wanneer het een paar centimeter afwijkt, want ook bij een specialist kan dat gebeuren. Als u bijvoorbeeld een kostuum laat aanmeten, moet u vaak ook meerdere keren terug komen i.v.m. aanpassingen.
Bij Brizjied Fashion heeft u de garatie dat als het niet goed past, het gratis voor u aangepast wordt!

© 2007 - 2023 Brizjied Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel